20 kahden hengen hotellihuonetta kauniilla näköalalla laaksoon ja ympäröiviin metsiin. Muutamassa huoneessa kolme vuodetta. Arctic Spa'n saunat, uima-allas ja ulkoporeammeet ovat kaikkien hotelliasukkaiden käytettävissä.

10 korkeatasoista, kaksikerroksista Aurora-sviittiä kahdelle sekä lisävuodemahdollisuus yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle. Oma parveke josta upea tunturimaisema laaksoon, ulkoporeamme, sauna.

Ainutlaatuinen Kotkanpesä-sviitti kahdelle, pyöreä vuode, lasikatto ja panoraamaikkunat joista avautuu upea tunturimaisema, poreamme, takka ja sauna.

Hotel Iso-Syöte Syöte

Kahden hengen huone. Kaksi erillistä vuodetta. Aamiainen sisältyy hintaan. Iltasaunat sekä uima-altaan ja ulkoporeammeiden vapaa käyttö. Lisävuode 28,-/vrk. Sisäänkirjautuminen klo 14-22.00 ja uloskirjautuminen klo 8-12.00. Tervetuliaisjuoma!

149,00 €

Hotel Iso-Syöte Syöte

Aurora-sviitti yhdelle. Hintaan sisältyy aamiainen. Sviitti on kahdessa kerroksessa; alakerrassa sauna, suihku ja wc, yläkerrassa parivuode maiseman äärellä, oleskelutila ja tv, suihku/wc, minikeittiö, parvekkeella ulkoporeamme. Sisäänkirjautuminen klo 14-22.00 ja uloskirjautuminen klo 8-12.00.

274,50 €