20 kahden hengen hotellihuonetta kauniilla näköalalla laaksoon ja ympäröiviin metsiin. Muutamassa huoneessa kolme vuodetta. Arctic Spa'n saunat, uima-allas ja ulkoporeammeet ovat kaikkien hotelliasukkaiden käytettävissä.

10 korkeatasoista, kaksikerroksista Aurora-sviittiä kahdelle sekä lisävuodemahdollisuus yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle. Oma parveke josta upea tunturimaisema laaksoon, ulkoporeamme, sauna.

Ainutlaatuinen Kotkanpesä-sviitti kahdelle, pyöreä vuode, lasikatto ja panoraamaikkunat joista avautuu upea tunturimaisema, poreamme, takka ja sauna.

Hotel Iso-Syöte Syöte

Yhden hengen huone. Aamiainen sisältyy hintaan. Iltasaunat sekä uima-altaan ja ulkoporeammeiden vapaa käyttö. Vastaanotto on auki klo 8-22.00. Check-in 14-22:00 / Check-out 8-12:00

81,00 €

Hotel Iso-Syöte Syöte

Aurora-sviitti yhdelle. Hintaan sisältyy aamiainen. Sviitti on kahdessa kerroksessa; alakerrassa sauna, suihku ja wc sekä vuodesohva max kahdelle (lisävuode 75,-/hlö, tilattava erikseen), yläkerrassa parivuode maiseman äärellä, oleskelutila ja tv, suihku/wc, minikeittiö, parvekkeella ulkoporeamme. Sisäänkirjautuminen klo 14-22.00 ja uloskirjautuminen klo 8-12.00.

230,50 €